Dacă aveți în vedere achizitionarea si instalarea unui candelabru, aici sunt câteva sfaturi pentru a vă ajuta să selectați dispozitivul de iluminat perfect pentru spatiul dumneavoastra.

Candelabre in locuri neasteptate

În mod tradițional, candelabrele au straturi de cristale sau de lumânări twinkling; Cu toate acestea, candelabrul modern, este disponibil în forme neasteptate. De exemplu, candelabrul din imagine Maxlight, disponibil in e-magazinul nostru, oferă o abordare unică a unui candelabru de cristal tradițional. De asemenea, puteți opta pentru un corp de iluminat de inspirație victoriană cu sticla nuantata sau o piesă Sunburst din mijlocul secolului funky. Mai multe candelabre in stil eclectic sunt realizate din materiale neașteptate, cum ar fi nuiele din lemn, coarne de cerb animale, sârmă, scoici sau chiar hârtie.

candelabru corpurideiluminat-magazin.ro Maxlight

Mărimea contează

Candelabrele sunt puncte centrale ale unei camere, dar dacă nu selectați o dimensiune care se potrivește cu dimensiunea camerei dvs., design-ul poate fi banal. Mai mult decât atât, un candelabru, care este prea mic pentru camera dvs. va face de fapt ca spatiul sa para mai mic. Un sfat bun este acela de a măsura lungimea camerei și lățimea în metri, pentru determinarea diametrului corect al dispozitivului de iluminat. Cu toate acestea, este de asemenea important să se ia în considerare dimensiunea mobilei din camera. Pentru mai multe informații cu privire la determinarea mărimii corecte a unui corp de iluminat, puteti apela cu incredere la consilierii nostri.

corpurideiluminat-magazin.ro candelabru

Gândiți-vă la cantitatea de lumina necesara

În funcție de designul unui candelabru, aceste corpuri pot oferi foarte multa lumină sau o strălucire mai difuză. Gândiți-vă la spațiul în care îl instalați atunci când se determină cantitatea de lumină necesară. Un candelabru proiectat pentru a oferi o strălucire subtilă ar putea fi atingerea perfectă într-un spațiu ca dormitorul sau sufrageria, în timp ce in camerele de zi si in foaier ar putea fi nevoie de mai multă lumină. Rețineți că majoritatea corpurilor de iluminat pot fi puse pe un variator.

corpuri de iluminat-magazin.ro

Acestea sunt doar câteva sfaturi de luat în considerare. Există un candelabru pentru fiecare stil și nevoie, va invitam sa incepeti cautarea pe e-magazinul nostru. Keep close and don`t turn off the lights!