MIX-ul metalelor


O tendință importanta este combinarea metalelor mixte în corpuri de iluminat. Metalele sunt utilizate pe scară largă în corpuri de iluminat de ceva timp, mai ales metalele în culori de alamă și aur, dar acum a devenit un trend combinarea si experimentarea cu metale diferite intr-un singur corp. Și, din moment ce nichelul și argint vin înapoi în trend, de asemenea, mulți designeri sunt captivati de amestecul din alamă cu argint și alte metale și il folosesc in crearea de corpuri de iluminat pentru cele mai noi colecții intru realizarea unui look modern și unic pentru piesele lor.

Slamp aramiu

Geometria la putere

Corpurile de iluminat în forme geometrice și cu alte elemente geometrice sunt din ce în ce mai multe și mai populare. De exemplu, puteți cumpăra corpuri de iluminat în forme sferice, hexagonale și cilindrice sau lămpi cu aceste forme încorporate în designul lor, sursele de lumină tip cușcă geometrice sunt în special la modă acum. Și, din moment ce acestea nu sunt doar elemente de design artistic, dar, de asemenea, obiecte de iluminat foarte funcționale, care sunt în măsură să ofere o iluminare chiar in spații mari, poate că aceste tipuri de lumini sunt piesele care va lipsesc din casa.

Slamp Diamond

GO SMART

Dar tendințele in iluminat nu sunt limitate la forme, culori și materiale. Structura de bază a surselor de lumină se schimbă, de asemenea. Acum becurile inteligente sunt in toate noutățile introduse în industria de iluminat, la fel cum au fost luminile solare cu câțiva ani în urmă. Aceste becuri inteligente cu LED-uri au fost deja introduse în 2016, dar în 2017 acestea vor deveni un must-have pentru orice interior modern. Lămpile cu LED-uri inteligente au multe caracteristici interesante. De exemplu, puteți schimba culoarea luminii pe care aceste becuri o emit, iar unele dintre ele chiar au difuzoare built-in. Mai mult decât atât, iluminatul inteligent are inca o eficiență în caracteristici, de asemenea, cum ar fi programarea și automatizarea, care pot fi controlate folosind un smartphone, asa ca s-ar putea sa nu te mai ridici niciodata de pe canapea sa folosesti un comutator clasic.

Lustra smart

Corpuri de iluminat in tendintele anului 2017 gasiti pe site-ul nostru la preturi accesibile, asa ca va invitam sa va delectati privirile. Urmatoarele tendinte in iluminat vor fi prezentate intr-un articol viitor, asa ca...keep close and don`t turn off the lights!