Auriul deschis si popularitatea lui 

In ultimul timp, a existat o creștere în popularitate a culorilor soft. Proprietarii de case dezvoltat o dragoste pentru culori, cum ar fi grej (gri plus bej), auriul deschis se situeaza drept în acest spectru de culori soft, care funcționează atât de bine pentru decoruri moderne.  Auriul deschis se situeaza undeva în mijlocul argintiului și auriului periat. Se împrumută finisajul mat soft al acestor două nuanțe în timp ce se adauga căldura și moliciunea auriului. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că se poate asorta cu aproape orice tip de decor, din mediul urban modern pana la farm-house.

Cum se utilizează: corpurile de iluminat auriu deschis vin într-o varietate de stiluri și modele. Pentru corpuri de iluminat, uita-te dupa lumini care accentueaza aurul. De asemenea, puteți adauga luminilor auriu deschis alte culori soft, cum ar fi gri argintiu sau mat. Utilizați un auriu deschis, pentru a atrage atenția asupra colțurilor sau a altor zone ale camerei de zi specifice. O idee bună este o lampă de lectură auriu deschis, un scaun pentru lectură și raft pe colț. In 2017 iluminatul auriu încă nu este extrem de popular, poate pentru că îți aduce aminte de casa bunicii. 

http://www.corpurideiluminat-magazin.ro/candelabre/candelabru-palio-sp6-hanging.html

auriu deschis maxlight

Stilurile retro și cele industriale vin înapoi, dar în forme mai rafinate

Industrialul a fost întotdeauna despre finisaje rustice, culori neutre și un accent pe metal. Anul asta retro revine, dar într-un mod diferit. Dacă te uiți la iluminatul industrial modern, gasesti unele diferențe puternice fata de ceea ce stii din stilul industrial tradițional. Cuvântul care ne-ar folosi este "industrial actualizat" sau pur și simplu retro modern. Spre deosebire de stilurile-depozit care sunt comune cu stilurile industriale, vedem metale mai bogate și mai stilate in tonuri variate și modele alternative. In magazine veți găsi corpuri retro, cu detalii mai fine, care arata mai mult ca o formă de artă. Dacă ai fost ezitant cu privire la introducerea unor aspecte industriale in casa ta, noul look modern, ar trebui să ajute.

Cum se foloseste: Utilizați sistemul modern de iluminat retro, pentru a crea o atmosfera unică într-o zonă de dining. Aceste modele de iluminat sunt populare in locații cum ar fi zona de lucru, in bucătărie, deasupra zonei de luat masa sau un perete de iluminat. Puteți utiliza chiar și dispozitivul de fixare în sine ca o piesă de artă pe perete sau ca elementul central al casei tale. Nu te teme de stilul industrial. Acesta nu mai este brutal, stilul de „neterminat“, care face parte dintr-o nișă de fani punk retro. Cu aspectul său actualizat, se potrivește perfect în orice decor al secolului 21.

iluminat industrial

Keep close and don`t turn off the lights!